Kiemelt ajánlatok

Spirit Apartman

Bónom-zugi nyaraló

Balogh-Szatmári Kúria

Platán Panzió

Legénd Üdülőfalu

Garzó Tanya Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Margaréta Apartman Ház

Két Jóbarát Apartmanház

Szalóki Üdülőház

Elisabeth apartman

Fekete Macska Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Hanga Vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Kőtenger Panzió

Életfa vendégház

Kemencés Vendégház

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, 3989 Mikóháza, Gábor Áron út 31.

2014-ben felújított, akadálymentesített vendégház a hegyek között, Zemplén szívében, falusi hagyományok, helyi ízek, friss, tiszta levegő

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Novák Noémi
Telefon: 06/47/308-026
Mobil: 06-20-2478339
E-mail cím: novakn@lab.hu
Weboldal:

Szálláshely bemutatása:

A vendégház Mikóháza rendezett központjában található, csendes, nyugodt környezetben. Közvetlen közelében a Szent Erzsébet emlék és pihenőparknak. A 2002-ben kialakított családias, falusi hangulatot biztosító szálláshely 2014-ben teljes felújításra, akadálymentesítésre került.

A három szobás vendégház 9 fő elszállásolására ad lehetőséget. 1 db négyágyas, 1 db háromágyas és a mozgásukban korlátozott vendégeknek egy akadálymentesített 2 ágyas szobát kínálunk. Minden szobához külön fürdőszoba, és televízió tartozik. Egy teljesen felszerelt közös konyha és egy ebédlő, valamint egy melegítő konyha tartozik még a szálláshoz.

A vendégház tulajdonosa célul tűzte ki, hogy a falusi hagyományokat, a helyi kultúrát megmutassa az idelátogató vendégeknek. Ezen célkitűzés alapján alakította ki a szálláshelyet és a hozzá tartozó szolgáltatásait.

Az ide látogató vendégeknek lehetőségük nyílik házi készítésű ételek interaktív elkészítése (kenyér, krumplilángos, lepcsánka, rétesek, fánk), különféle borok és pálinkák, falusi ízek szerint készített ételek megkóstolására. Szezonálisan disznóvágás, szőlő munkálatok bemutatása, lekvárok, befőttek készítése.

Az udvar parkosított, grillezési lehetőséget, és személyautók számára zárt parkolót biztosít.

Árak, feltételek:

2016. október 1-től 3500 Ft/fő/éj. Minimum 2 éjszaka foglalható.

Környék, programlehetőségek:

A településen lehetőség van helyi termékek vásárlására valamint kóstolására, a környéken túrázásra, gatorral való kirándulásra a kijelölt útvonalakon, lovas hintóval való kocsikázásra, libegőzésre, télen síelésre, bobozásra. Kirándulási és sportolási lehetőségek Kőkapun és a sátoraljaújhelyi kalandparkban. A környék látványosságai között szerepel a Füzéri Vár, a Füzérradványi Károlyi kastély.


   


Vissza a kereséshez »